FASCINATION ABOUT VERIFICARE ISTORIC AUTO

Fascination About verificare istoric auto

Fascination About verificare istoric auto

Blog Article

Amintiti-va: inainte de a introduce seria de sasiu, verificati-o de doua ori cu fotografia placutei de identificare sau a documentului.

Vânzătorii necinstiți ar putea să nu furnizeze seria de șasiu pentru a ascunde că vehiculul este o epavă*. Seria de șasiu care este inclusă în anunțul de vânzare a autovehiculului crește valoarea acestei oferte și demonstrează calitatea înaltă a serviciului de publicitate unde a fost găsită oferta. *Studiul autoDNA validateă că astfel de situații se întâmplă în twenty% din cazuri, când cumpărătorii au avut dificultăți în obținerea seriei de șasiu de la vânzători. Este o încercare flagrantă de a ascunde istoricul vehiculului. Peste ten% dintre șoferi s-au aflat într-o situație în care vânzătorul furnizase o serie de șasiu incorectă sau falsă, în oferta de vânzare. Citiți mai multe despre asta în articolul: „70% dintre clienții de mașini SH din Polonia declară că au fost păcăliți”.

Pot exista două răspunsuri și ambele sunt DA! Dacă lucrați în activitatea de revânzare a mașinilor, cu siguranță trebuie să știți informații detaliate despre vehiculele pe treatment le cumpărați. Verificările VIN oferă adesea condiții speciale pentru clienții B2B.

Cu ajutorul unui raport detaliat, cumpărătorii sunt informaţi cu privire la starea masinii de treatment sunt interesaţi.

Cand vine vorba de achizitionarea unui vehicul 2nd-hand, verificarea codului VIN joaca un rol de maxima importanta in procesul decizional.

Suntem parteneri ai operatorilor internationali - Agentia de Siguranta si Supervizare in Trafic, in speta cu operatorul uneia din cele mai mari baze de date de provider autorizat (VOSA). Te rugam sa iei in calcul faptul ca intotdeauna dezvaluim sursele din care obtinem informatiile. Datele pe care le prelucram pot fi extrase simultan din doua organizatii diferite cum ar fi VOSA si Oficiul pentru Protectia Consumatorului, dar vom mentiona sursa doar in cazul celei de-a doua.

Ce este verifica seria de sasiu sau a numărului VIN? Verifica seria de sasiu este un proces of de verificare înainte de a cumpăra o mașină la second-hand. Seria de șasiu este folosit pentru a identifica un vehicul. Numărul este atribuit de producătorul vehiculului, și identifică marca acestuia, modelul, anul de producție, precum și istoricul vehiculului, dar și alte day tehnice. Este folosit pentru toate tipurile de vehicule. În timpul răsfoirii ofertelor de cumpăuncommon și vânzare, este bine să inițializați procesul de verificare a seriei de șasiu a vehiculului de treatment sunteți interesat. Verifică dacă anunțul de vânzare verificare vin masina include things like seria de șasiu în ofertă sau întreabă immediate vânzătorul. Este bine să ceri vânzătorului seria de șasiu pentru evita să fi înșelat.

Astfel, poti avea incredere in informatiile primite si poti lua decizii in cunostinta de cauza in ceea ce priveste achizitionarea masinii.

Toate aceste informatii sunt esentiale pentru a-ti forma o imagine clara si completa despre vehiculul pe care intentionezi sa il cumperi.

Prin intelegerea si utilizarea corecta a acestui cod, poti obtine informatii valoroase despre vehiculul dorit si te poti asigura ca faci alegerea potrivita in ceea ce priveste achizitia unei noi masini.

Astfel, ai acces la day precum kilometri regasiti in trecut, inregistrarile de services si inspectii tehnice periodice.

Prin urmare, este foarte significant pentru cumpărătorul unei mașini 2nd-hand dacă o anumită mașină are sau nu garanții fiscale.

Prezentarea companiilor pe această pagină NU implică aprobarea/suștinerea acestora. Nu prezentăm toți furnizorii de pe piață. Cu excepția cazurilor specificate în mod expres în Termenii și Condițiile de Utilizare, toate declarațiile și garanțiile cu privire la informațiile prezentate pe această pagină sunt înlăturate. Informațiile, inclusiv prețurile, treatment apar pe acest Web site pot fi modificate în orice moment.

De asemenea, poti afla detalii despre knowledge accidentului, precum si despre facturile de service asociate reparatiilor.

Report this page